6980221175 Ειρήνης & Φιλίας 43, 2ο χλμ Ηρακλείου - Μαλάδων, Ηράκλειο
 
 
Λεστάκης Μαρίνος | Κατασκευές αλουμινίου & σιδήρου
Η εταιρεία του κυρίου Λεστάκη με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης, ξεκίνησε τις δραστηριότητές της πριν χρόνια στον χώρο των κουφωμάτων, με υψηλής ποιότητας PVC, αλουμινίου, εσωτερικές πόρτες, εξώπορτες, παράθυρα, είδη σκίασης, σίτες, πτυσσόμενα κάγκελα, κλειδαριές ασφαλείας, αίθρια και γενικά όσα χρειάζονται για τη θωράκιση και προστασία του προσωπικού σας χώρου.

Στην ιστοσελίδα μας έχετε την δυνατότητα να μάθετε περισσότερα για εμάς καθώς και να δείτε φωτογραφίες από τα έργα μας.

Συνεργαζόμαστε με τα πιο αξιόπιστα εργοστάσια κατασκευής και μπορούμε να σας προσφέρουμε λύσεις σε κάθε ιδιωτική και αρχιτεκτονική ανάγκη για την κατοικία ή τον επαγγελματικό χώρο.

 


 

Η αποστολή μας:
είναι η συνεχής εξέλιξη για να πρωτοπορούμε σε κάθε σας ανάγκη και να δημιουργούμε στους πελάτες μας το αίσθημα της ευχαρίστησης και την καλύτερη ποιότητα ζωής.
Το όραμά μας:
είναι η συνεχής βελτίωση των υπηρεσιών μας και το αποτέλεσμα αυτών να είναι ανώτερο των προσδοκιών σας, αποτελώντας ως πρώτη επιλογή των καταναλωτών στον χώρο των σιδηροκατασκευών και αλουμινοκατασκευών σε όλη την περιφέρεια της Κρήτης.

 


 

Ασυναγώνιστη ποιότητα!
Στην επιχείρησή μας θα βρείτε υψηλή ποιότητα κατασκευής γιατί χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά στην αγορά για να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Εδώ δίνουμε βάση στον τρόπο που θα κατασκευαστεί το κούφωμά σας. Είτε είναι πόρτα, είτε παράθυρο αλουμινίου, ανοιγόμενο, συρόμενο, επάλληλο κτλ. θα μελετηθούν προσεκτικά όλες οι παράμετροι που αφορούν το κούφωμά σας (όπως σημείο τοποθέτησης, χρήση, διαστάσεις) και θα χρησιμοποιήσουμε τα καλύτερα υλικά για την κατασκευή του.